Self Test Gov Gr πλατφορμα

Σε λειτουργία τέθηκε η. Διευκρινιστική εγκύκλιος για τα self test στον ιδιωτικό τομέα.


Pin On The Epoch Times

Συνεχίζεται η διαδικασία του αυτοελέγχου για τον κορονοϊό μέσω self test για τους εργ Πλατφόρμα.

Self test gov gr πλατφορμα. Φιλοξενεί όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των υπουργείων φορέων οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών του. H πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για την χορήγηση των self tests self-testinggovgr τέθηκε σε λειτουργίαΑύριο Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 θα ξεκινήσει η. Η πλατφόρμα καταχώρησης self-testinggovgr θα ανοίγει μόνο με τον ΑΜΚΑ μαθητών εκπαιδευτικών.

Σε περίπτωση που κάποιος βγει θετικός στο self test δηλώνει το αποτέλεσμα στο self-testinggovgr και εκεί μπορεί να δει και τις δημόσιες δομές που μπορεί να. Σε λειτουργία τέθηκε η σχετική πλατφόσμα self-testinggovgr με τα self tests να. Άνοιξε η πλατφόρμα δήλωσης αποτελεσμάτων στο self-testinggovgr.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας από τη Δευτέρα 17 Μαΐου θα απαιτείται η. Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς. Self Testing Gov Gr Poy Mporoyn Oi Polites Na Kanoyn To Deytero Epanalhptiko Test Pinakas In 2021 Personalized Items Electronic Products Online.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα self-testinggovgr για τα self test. Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για την χορήγηση των self tests self-testinggovgr. Άνοιξε η πλατφόρμα self-testinggovgr Πως θα δηλώνετε το αποτέλεσμα.

Οι δικαιούχοι υποχρεώνονται να υποβληθούν σε έλεγχο έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στα σχολεία και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφορμα. Θα διατεθούν ισόποσα 75 self tests ανά φαρμακείο. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν τα self-tests στο σπίτι τους.

Η διάθεσή τους θα αρχίσει από την Πέμπτη αποκλειστικά για τους. Αύριο Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 θα ξεκινήσει. Κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία των self test σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Το govgr είναι η νέα διαδικτυακή πύλη του ελληνικού κράτους. Άνοιξε η σχετική πλατφόρμα self-testinggovgr στην οποιά θα δηλώνονται από τους πολίτες τα αποτελέσματα των self tests για τον κορονοϊό. Άνοιξε η πλατφόρμα για τα self test.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 2305. Ανοιχτή είναι από το πρωί της Κυριακής η πλατφόρμα self-testinggovgr για τη δήλωση των. Μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος ή την σχολική κάρτα.

H πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για την χορήγηση των των self tests elf-testinggovgr τέθηκε σε λειτουργία. Δήλωση στην πλατφόρμα Οδηγίες για σχολική κάρτα μαθητή. Self-testinggovgr πλατφόρμα Εργαζόμενοι.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την είσοδό σας αλλά και για την προμήθεια των self tests.


Pin Ston Pinaka Arrwstia


Apokalypsh Poy Sokarei Oloi Oi Karkinoi Prokaloyntai Apo 3ypnhste Re Painting Buddha Statue Greek Statue


Pin On Platforma


Aytoi To Katebazoyn Emeis Tanebazoyme Youtube Sos Videos


Pin On The Epoch Times


Fek Ta Metra Gia Thn Apokatastash Toy Fysikoy Periballontos Meta Tis Fwties In 2021 Natural Landmarks Landmarks Travel


Eerie Images Of Mount Athos In Greece Where Women And Kids Are Banned Greece Greece Women Places In Greece


Deddhe Anakoinwsh Gia Thn Enar3h Ths Kynhgetikhs Periodoy Efista Thn Prosoxh Stoys Kynhgoys Katerini Convenience Store Products Convenience Store 64 Logo


Georgios Aktipis Google Ceiling Lights Track Lighting Light


Etsi Stamathsame Ton Emboliasmo Toy 8anatoy Ston Bwmo Ths Aplhstias Ama8eias Ypotaktikothtas Kai F8hnhs E3agoras In 2021 Chef Jackets Orthodox Christian Icons Coat


Pin Ston Pinaka Gnwmh Kilkis Paionias

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel